Helen de Canésie

 0760-165 166

·         Vill du få mer glädje, närvaro och riktning i livet?

·         Bli fri från oro och stress?

 

Detta var bl.a. vad det gav mig då jag hittade denna nya revolutionerande teknik via en vän i augusti 2015. Jag har sedan min 3:e Higher Brain Living® session vetat att detta är det jag vill bidra med till människor som söker efter en förändring i sina liv. Med en mångårig bakgrund som administratör har jag nu utbildat mig inom mitt stora intresse personlig utveckling till Higher Brain Living® facilitator och kan med detta erbjuda sessioner till andra som önskar en positiv förändring i sina liv.

 

Genom Higher Brain Living® sessioner hjälper jag dig att släppa loss din fulla potential så att du får mod, kraft och fokus att leva det liv du önskar fritt från oro och stress.

 

Higher Brain Living® är en revolutionerande mild berörings teknik som skapar en våg av energi från din primala rädslobaserade reptilhjärna till din prefrontal cortex, den delen av hjärnan som vi kallar den högre hjärnan där din potential lever. Den högre hjärnan hjälper dig att bli av med din negativa stress och din begränsande tro på dig själv för att sedan upptäcka ett liv fyllt med glädje, passion och syfte.

 Utbildningar:

  •   Advanced Higher Brain Living® facilitator, utbildad på Higher Brain Living® institutet i Chicago, 2016
  •   Diverse utbildningar inom personlig utveckling och hälsa

 

Behandlingar jag erbjuder:

  •         Higher Brain Living® sessioner

 

Länk till mer information: www.higherbrainliving.com

 Varmt välkommen att höra av dig till mig för mer information eller för att boka in ett kostnadsfritt introduktionssamtal!

Välkommen!

Helen de Canésie