Massage - vägen till välbefinnande

Spänningshuvudvärk, problem med förstoppning, kalla fötter eller ledvärk? Ont i nacken, stel i kroppen eller bara allmänt stressad och spänd? Listan kan göras lång. Det finns många tillfällen då massage kan få oss att må bättre både i kroppen och själen. 

Som behandlingsmetod har massage funnits i nästan 2 000 år och numera är kunskapen god om varför den hjälper och dämpar vissa tillstånd i kroppen. Massage sätter igång inre processer som leder till välbefinnande och läkning. Beröring aktiverar det lugnande systemet som helar både kropp och själ. Stress och eventuella skador har precis motsatt verkan, vi får ett adrenalinpåslag som i längden kan vara skadligt för oss. 

Idag finns flera olika former av massage som passar lite olika beroende på vilka behov du har, vilken typ av behandling du söker, vilken sjukdomsbild som finns och liknande. Hos Björlings kan du via olika massageterapier få hjälp med många olika problemområden. Och självklart också välja att ta massage bara för välbefinnandets skull. Klicka i menyn till höger så hittar du den massageterapi som passar dig bäst just nu.

Här kan du läsa mer om vad en massör gör>>

När ska du inte ta massage? Klicka här>>