Gravidmassage

 

Vem?

Att bli gravid är fantastiskt. Och för de allra flesta löper graviditeten på utan alltför stora bekymmer. Men för några kan komplikationer tillstöta, besvär som kan upplevas som både störande och jobbiga. Svullna fötter och ben är vanligt och kan lindras med gravidmassage. Detsamma gäller sådant som ischias, foglossning och det som kallas karpaltunnel syndrom, det vill säga när nerverna på handledens insida kommit i kläm.

Hur?

Du lägger dig på en särskilt utformad kudde som passar din gravida mage och vi använder alltid doftfria oljor. Massagen utförs betydligt lindrigare än om du inte hade varit gravid. Det gäller även dig som inte är så långt gången (färre än 12 veckor). Vi är extra varsamma i området kring ländryggen.

Varför?

Gravidmassage ger lindring både för kropp och själ. Din värk minskar och välmåendet ökar. Behandlingen ger lindring i de områden som du upplever som besvärliga. Men om du känner dig osäker inför massage under din graviditet, prata med din barnmorska först. Alla våra massörer kan ge gravidmassage, men informera gärna i förväg.

Pris: 650 kr för 50 min