Vill ni ha Företagsmassage eller Massage event?

 

 

 

 Våra Tjänster: 

-Företagsmassage på behandlingsbänk 

-Sittande massage / energimassage

-Massörer på ert event,  

-Klippkort till vår praktik för massage 

Företagsmassage på massagebänk innebär att vi har med oss en massagebänk. Vi håller till på ett ledigt utrymme ni för dagen avsatt till massagen. tex. ledigt kontorsrum eller ett vilorum. Massagen sker med massageolja till rofylld musik. Områden som behandlas är vanligen rygg, nacke och skuldror men kan även armar, huvud eller efter behov. Massören kan även fokusera behandlingen på eventuella smärtbesvär och idrottskador om detta skulle behövas. Tid per person: 25min eller 55min I behandlingen ingår massage, stretch samt hemövningar.  Begär offert!

Sittande massagen/ energimassage kan med fördel användas ute på arbetsplatser, i vår massagestol, vid ett bord eller skrivbord. Personalen behöver inte klä av sig och massagen sker utan olja. Utrustning som vi har med oss är en sittande massagestol eller om ni föredrar ett bärbart huvudstöd som möjliggör att personalen sitter bekvämt kvar på sin stol vid skrivbordet under massagen. Massage av nacke, rygg, axlar. Vid önskemål även armar och huvud.  ca 15 min eller 25 min per person  Begär offert!

Massörer på ert event, Anlita en massör till er friskvårdsdag, event eller som ett glatt inslag vid en konferens, firmafest eller temadag! Vi kan komma ut en eller flera massörer till ert event och ge sittande massage eller massage på massagebänk. Ring eller maila för offert! Tele: 073-646 77 67 Epost: info@bjorlingsmassageakademi.se   Begär offert

Klippkort till vår praktiker för massage Som företag kan vi erbjuda er ett företagsklippkort till rabatterat pris som er personal gemensamt får nyttja för massage hos oss på vår klinik. Ni tilldelas ett klippkortsnummer som er personal uppger vid bokning. Björlingsmassageakademi för sedan en Journal över vilka som nyttjat kortet och när. Journalen redovisas på köparens begäran samt efter att kortet tagit slut.  Begär offert!

​Fakturavillkor: 30 dagar. Avdragsgillt som friskvård.

 

Företagmassage / FöretagsEvent