Koppningsmassage

50 min 790 kr 

Koppningsmassage är en djupgående metod som rensar kroppen från slaggprodukter, aktiverar lymfcirkulationen och stärker immunförsvaret.

Metoden kan användas på hela kroppen,
Jag använder ofta koppning som ett komplement på de delar av kroppen som är riktigt hårt belastade av spänningar och cirkulationsstörningar.

Man kan även få tradionell Kinesiska metoden. Glaskoppar som man plaserat på dom utsatta områden. 

Behandlingen anpassas efter mottagarens behov och önskemål.

Läs gärna mer:; Allt om Stockholm / AFTONBLADET

Hur?

Massören använder en koppa som är gjord av genomskinlig silikon. Koppan pressas ihop och placeras på det område som ska behandlas. När man släpper trycket så uppstår ett slags vakuum och hudområdet sugs in i koppan.Via det undertryck som skapas pressas blodcirkulationen igång. Din kropp tror därmed att den är utsatt för något främmande och immunförsvaret aktiveras. En slags läkeprocess sätter in. 

Vad?

Blodcirkulationen sätts igång och produktionen av hormoner stimuleras. Immunförsvaret stärks. Kroppens slaggprodukter rensas ut genom beröring och uppmjukning av bindväven. Det är bindväven som håller samman våra muskler och bildar senor. Bindväven förser musklerna med blod som tillför syre och näring samt transporterar bort alla slaggprodukter. 

Varför?

Blodet rensas från toxiner och lymfdränaget stimuleras med positiv effekt på till exempel svullna ben samt på celluliter via reducerade fettreserver. Hormoner stimuleras och muskelspänningarna minskar vilket i sin tur har en värk minskande effekt.