Higher Brain Living® program

 Släpp loss din potential genom kraften i din hjärna!

 Erbjudande prova på 2 sessioner till priset av 1

  •         Ordinarie pris 1.065,-/session. Du betalar endast 1.065,- för 2 sessioner.
  •         En session är 75 minuter varav 45 minuter är behandling på massagebord.

Higher Brain Living® är en revolutionerande mild berörings teknik som skapar en våg av energi från din primala rädslobaserade reptilhjärna till din prefrontal cortex, den delen av hjärnan som vi kallar den högre hjärnan där din potential lever. Den högre hjärnan hjälper dig att bli av med din negative stress och dina självupplevda begränsningar för att sedan upptäcka ett liv fyllt med glädje, passion och syfte. Samtidigt som din högre hjärna får energi ger vi den ett kartläggningssystem för att skapa det liv du drömt om.

 

Under HBL sessioner, ger en Higher Brain Living® facilitator exakta beröringskontakter på rätt plats, vid rätt tid och rätt sekvens. Då frigörs en latent energy genom bindväven till den högre hjärnan.

 

Higher Brain Living® programmet är uppbyggt som ett månadsmedlemskap där jag leder dig igenom de olika stegen med hjälp av en personlig guidebok anpassad speciellt för dig.

 

Varför Higher Brain Living

  •         Upptäck en teknik som hjälper dig att bli av med olika typer av begränsningar.         
  •         Kunder rapporterat att de fått hjälp med bl.a: stress, oro, rädsla, låg självkänsla, ekonomisk kamp, kroppsliga obalanser, missbruk, depression och mer ...
  •         Lär dig att skapa en varaktig väg till ett liv fyllt av glädje, passion och syfte. Ett liv med närvaro, lycka och utveckling.

Länk till mer information:  www.higherbrainliving.com

 

För mer information och bokning av sessioner kontakta mig. 

Helen de Canésie  0760-165 166  Helen.HBLfacilitator@gmail.com