Ansiktsakupunktur med massage

Vem?

Vi möter världen med vårt ansikte och allt som det uttrycker. Det är oftast också det första vi ser på morgonen när vi kliver in i badrummet. Ibland kanske inte natten gett den vila som vi så väl behöver, stressen knackar på, du är svullen under ögonen eller så är det den där acnen som inte riktigt vill ge med sig. Då kan en ansiktsakupunktur inklusive massage var precis det som du behöver för ditt välbefinnande. En kropp som är i balans är din viktigaste grunden för skönhet.

 

Hur?
Med akupunktur ökar blodcirkulationen i huden som då blir mer elastisk och får en fin lyster. Akupunktur i ansiktet fungerar på samma sätt som på övriga kroppen och är energigivande och stärkande. Så kallat nållyft  i kombination med massage är en skönhetsbehandling som är säker och naturlig samt helt fri från biverkningar.


Vad?
Ansiktsakupunktur kan lyfta haklinjen, detsamma gäller hud som blivit lite slapp. Svullnader under ögonen minskar och de mörka ringarna försvinner, liksom störande acne. Du som drabbats av ansiktsförlamning till exempel i samband med en stroke kan få lindring med hjälp av ansiktsakupunktur. Tillsammans med massagen motverkas stress och effekten är lugnande. Du upplever en känsla av en naturlig facelift.